>

Pope Puolitaival
#Jazz - 10 jazz- & funk-kappaletta solistille ja yhtyeelle

I 9790803355094
Hinta: 35,00 €
Varastossa
saksofonille, klarinetille, huilulle, laululle

Kirja sisältää 10 funk-/jazz-sävellystä. Valtaosasta kappaleita löytyy htymäkohtia funk- ja jazz-perinteeseen, aina pastisseihin saakka. Kirjasta löytyy nuotit C-, Bb-, Eb- vireisille instrumenteilleja kompille. Vaikeustasoltaan kappaleet sopivat hyvin musiikkiopiston perusopetukseen, mutta haastetta löytyy kyllä kaiken tasoisille rytmimusiikin harrastajille. Moni kappaleista perustuu pentatoniseen asteikkoon tai bluesasteikkoon, jotka ovatkin funk-musiikin peruspilareita. Teosten sävellajit on valittu puhallinsoittimia ajatellen: näin puhaltajan on helpompi syventyä fraseeraukseen ja päästä nopeammin musiikin ytimeen.

Petri "Pope" Puolitaival lukeutuu Suomen työllistetyimpiin jazzsaksofonisteihin. Pope Puolitaival Nordic 4 -yhtyeen lisäksi häntä on voinut kuulla useissa maamme eturivin jazz- ja pop-yhtyeissä: Dalindéo, Ricky-Tick Big Band, Nina Mya, Jo Stance, Jukka Eskola, Orquestra Bossa,Espoo Big Band, Elastinen, Juha Tapio, Riku Niemi, Orchestra, Dallapé, Sami Pitkämön Orkesteri, Leningrad Cowboys, sekä Vantaan Viihdeorkesterin riveissä ja Elämäni biisi -orkesterissa. Uransa aikana Puolitaival on esiintynyt muun muassa seuraavien kansainvälisesti tunnettujen jazzmuusikoiden kanssa: Jukkis Uotila, Peter Erskine, Wayne Krantz, Mark Levine, Adam Nussbaum, Jimmy Smith ja Patti Austin.

Soittamisen ohella hän toiminut myös tuottajana ja säveltäjänä, sekä pedagogina vuodesta 2000 lähtien, opettaen Sibelius-Akatemiassa, Metropoliassa ja Ebelissä.
#Jazz - 10 jazz- & funk-kappaletta solistille ja yhtyeelle