>

Kokoelma
Parlando musiikkisanakirja (Lampinen,Zeranska-Gebert)(uudistettu painos)

I 9789524954716
Hinta: 32,00 €
Varastossa
Uudistettu painos!

Jokainen taidemusiikkiin tai musiikin teoriaan hiukankin perehtyvä kohtaa valtaisan määrän erilaisia vieraskielisiä termejä. Suuri osa niistä on tuttuja, mutta mitä lopulta tarkoittivatkaan presto, piano ja pizzicato ja mitä eroa on allegrolla, andantella ja adagiolla?

Parlando kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät musiikkiin liittyvät sanat. Se kattaa musiikin lajit klassisesta jazziin ja rockiin sekä eri kulttuurialueet ja aikakaudet. Teoksessa kuvataan soittimia, tansseja ja musiikin tyylikausia eikä unohdeta myöskään sävellyksiin liittyvää runoutta ja tarustoa.

Jokainen hakusana on tiivistetty mahdollisimman ytimekkääseen muotoon. Tuloksena on hakuteos jokapäiväiseen käyttöön musiikin kuuntelijoille sekä esittäville taiteilijoille lapsista aikuisiin ja harrastajista ammattimuusikoihin.

Kirjassa on liitteenä Antonio Vivaldin, Francesco Petrarcan, Aloysius Bertrandin runojen ja Claude Debussyn runsaiden esitysohjeiden suomennoksia.

Grazyna Zeranska-Gebertillä on pitkä ura viulunsoiton opettajana sekä viulistina ja musiikkikasvattajana.
Teuvo Lampinen on toiminut musiikkialalla opetustyönsä lisäksi muusikkona, tuottajana ja äänittäjänä. Molemmat ovat toimineet musiikkipedagogeina yli 40 vuotta.
Parlando musiikkisanakirja (Lampinen,Zeranska-Gebert)(uudistettu painos)