Wiggins, Christopher
It's Christmas - Collection 2 (flexible ensemble)

CW 480b
Hinta: 39,00 €

1. O Come, O Come, Emmanuel
2. While Shepherds Wathced
3. Lord Of the Dance
4. The First Nowell
5. Gloucestershire Wassail
6. O Little Town Of Bethlehem
7. Away In A Manger
8. In The Bleak Midwinter
9. Good King Wenceslas
10. In Dulci Jubilo
11. Unto Us A Boy Is Born
12. We Wish You A Merry Christmas

Sovitukset: Christopher D. Wiggins

Paketissa on partituuri sekä seuraavat stemmat:
- part 1 in C, Bb, Eb,TAB
- part in C, Bb, Eb
- part 3 in C, Bb, Eb, Alto Clef, F
- part 4 in C, Bb, Eb, TAB
- easy piano