>

Kaihola, Azevedo
Soittopolku 2

I 9789525854299
Hinta: 22,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 vrk.
Soittopolku 2 on tarkoitettu erityisesti 7-9 vuotiaille soittajille.

SOITTOPOLKU on uudenlainen kirjasarja kaikkien instrumenttien opintoihin. Se tarjoaa tehokkaan ja innostavan avun lapsen soitonopiskeluun ja on toimiva yhteistyöväline opettajan ja kodin välillä. Lapsi kokoaa vihkoon omaa musiikin maailmaansa; tavoitteitaan, osaamistaan, edistymistään ja saavutuksiaan.
Soittopolku 2 on suunnattu 79 -vuotiaille tai soittoharrastuksen aloittaville lapsille, ja se sisältää lisää uusia hauskoja harjoitteluideoita sekä innostavia tehtäviä ja pelejä soittoharrastuksen ja kotiharjoittelun tueksi.

Taiteen opetussuunnitelman mukaisesti vihossa on osiot tavoitteiden asettamiselle ja itsearviointiin, opintojen dokumentointiin sekä improvisaation harjoittelemiseen yhdistettynä musiikkisanaston ja rytmien opetteluun. Soittopolku sisältää myös tärkeitä ohjeita ja vinkkejä vanhemman kannustavaan osallistumiseen. Tehtävien tuoma visuaalinen lisä ja lapseen vetoava kuvitus täydentää ja rikastaa pienen soittajan musiikin maailmaa sekä käsitystä omasta osaamisesta ja edistymisestä!
Soittopolku 2