>

Hyytinen
Soiton ydin - Soittaminen kehon keskuksesta

I 9789529373369
Hinta: 45,00 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 vrk.
Soiton ydin - soittaminen kehon keskuksesta on uudenlainen menetelmä käyrätorvensoiton harjoitteluun.

Käyrätorvensoiton perinteet tuntien Tommi Hyytinen tuo soittoharjoitteluun uusia näkökulmia ottamalla kehon ja mielen monipuoliseen tarkasteluun. Keho voidaan nähdä muusikon pääasiallisena instrumenttina, joten tämä instrumentti täytyy oppia tuntemaan tarkasti. Hyvän kehotuntemuksen myötä monet musiikilliset ja tekniset haasteet tulevat helpommin voitettaviksi.

Esiintymisvalmentautumiseen ja esiintymisjännitykseen Hyytinen antaa myös paljon tietoa. Esimerkiksi stressin ja jännittämisen fysiologian ymmärtäminen auttaa hyväksymään jännittämisen luonnollisena olotilana. Erilaisilla fyysisillä ja mentaalisilla harjoituksilla jännittämistä voi kuitenkin oppia hallitsemaan siten, että siitä tulee soittoa ja suoritusta parantava tekijä, ei lamaannuttava.

Asiatiedon ja erilaisten fyysisten harjoitussarjojen lisäksi kirjassa on paljon havainnollistavia kuvia, soittoharjoituksia sekä käyrätorven eri teknisiä osa-alueita harjoittava etydi.

Soiton ydin - soittaminen kehon keskuksesta auttaa oivaltamaan tiedon, harjoitusten ja esimerkkien kautta miten jokainen voi parantaa omassa soitossa ilmeneviä puutteita tai haasteita. Tommi Hyytinen on toiminut pitkään ammattimuusikkona, soitonopettajana sekä muusikoiden kehonkäytön ohjaajana. Kirjan harjoituksia hän tekee osana päivittäistä harjoittelurutiiniaan sekä opettaessaan käyrätorvensoittoa.

"Tommi osoittaa näin hyödyn, joka saadaan kehon harjoituksista sekä mentaaliharjoituksista esiintymiseen valmistauduttaessa. Hän jakaa tietonsa niin auliisti, että epäilemättä kaikki esiintyvät taiteilijat, erityisesti vaski- ja puupuhaltimien soittajat, samoin kuin laulajat hyötyvät suunnattomasti kirjan lukemisesta"

- Radovan Vlatkovic
Soiton ydin - Soittaminen kehon keskuksesta