>

Pianosuosikit - Helppoja pianokappaleita kaikille

I 9790550015630
Hinta: 29,90 €
Ei varastossa. Toimitusaika 7-14 vrk.
Pianosuosikit on uudenlainen nuottikokoelma kaikille pianonsoiton harrastajille. Kirjan laaja, musiikillisesti inspiroiva ja monipuolinen sisältö huomioi soittotaidon eri osa-alueet kattavasti. Mukana on kappaleita sekä vapaan säestyksen että klassisen musiikin puolelta, huolella valikoitu kokoelma kiehtovia improvisointi- ja tekniikkaharjoituksia, yhteissoittotehtäviä ja luovaan työskentelyyn kannustavia harjoituksia. Kirjan sisältö muodostaa jatkumon, joka houkuttelee etenemään pianonsoittotaidoissa monipuolisesti. Ilmava nuottiasu antaa tilaa kuuntelulle ja omille muunnelmille.

Kappaleet on jaettu nuotinlukua kehittäviin alkuharjoituksiin, melodian ja säestyksen yhdistäviin sovituksiin, tekniikka- ja improvisaatioharjoituksiin, vapaan säestyksen ohjelmistoon, klassisten kappaleiden helpotettuihin sovituksiin sekä nelikätiseen ohjelmistoon.

Alkupuolen lukuharjoitukset ja kolmisointusovitukset ovat selkeitä, sointujen tuntemusta opettavia ja perusmotoriikkaa kehittäviä tehtäviä. Näitä seuraavat tekniikkaa kehittävät harjoitukset sekä improvisoinnin ja säveltämisen harjoitukset, jotka esittelevät sointukiertoja, asteikkoja ja muita työkaluja. Yhteissoitto- ja säestystehtävät kehittävät kuuntelua, rytmitajua sekä yhteismusioinnin valmiuksia.

Mukana helpotettuina sovituksina mm. Beethovenin Kuutamosonaatti, Griegin Aamutunnelma, Puccinin Musetten valssi, Debussyn Clair de Lune sekä paljon muita klassikoita. Mukana on myös aikaisemmin julkaisemattomia uusia sävellyksiä. Kirjaan sisältyy pianon koskettimille astettava nuotti/sävelapuri, joka helpottaa nuotinlukua.
Pianosuosikit - Helppoja pianokappaleita kaikille